•4:30 π.μ.
Υλικά για 60 άτομα:
- 8 κουτιά κονσέρβες μανιτάρια
- 8 κρεμμύδια
- βούτυρο
- λίγο κρασί
- αλάτι, πιπέρι,
- τριμμένο σκόρδο κατά βούληση
- δυόσμο
- & κανελλογαρύφαλλα
- ντομάτα πελτέ 10 κουταλιές
Εκτέλεση:
Κόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και το σοτάρουμε μαζί με τα μανιτάρια στο βούτυρο και αλατοπιπερόνουμε.Σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε τα κανελλογαρύφαλλα, και τον δυόσμο και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν.
Συνταγές
|
0 σχόλια: