3 λίτρα νερό
5 κιλά μακαρόνια χονδρά
500 γρ. μπέικον
500 γρ. τριμμένο τυρί
10 αυγά
Αλάτι
Πιπέρι
1. Στα ταψιά ρίχνουμε τα μακαρόνια, το γάλα, το νερό, το μπέικον κομμένο σε μικρά κομματάκια και ανακατεύουμε.
2. Χτυπάμε τα 6 αυγά και περιχύνουμε με αυτά τα μακαρόνια.
3. Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι, ανακατεύουμε και τέλος τοποθετούμε από πάνω μικρά κομματάκια βούτυρο. Ψήνουμε στους 200 °C για περίπου 1:30 ώρα!
0 σχόλια: