•3:32 π.μ.
Προετοιμασία:
1) Δύο κονσέρβες μεγάλες τόνο,
2) Ένα κιλό τριμμένο κεφαλοτύρι,
3) 5 κιλά κατεψυγμένο σπανάκι,
4) 4 κιλά μακαρόνια,
5) λίγο αλάτι,
6) 10 αυγά,
7) 1 λίτρο γάλα,
8) 5 κουτιά ψιλοκομμένο ντοματάκι,
9) 12 φέτες σκόρδο ψιλοκομμένες
Εκτέλεση:
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 250 βαθμούς και αλείψτε τα ταψιά με λάδι.Θρυμματίστε τον τόνο και ρίξτε τον στο ταψί. Ρίξτε το σπανάκι, το σκόρδο, αλάτι και λίγο πιπέρι. Ανακατέψτε τα αυγά με το γάλα και ρίξτε το στο μίγμα με τον τόνο. Βράστε ελάχιστα τα μακαρόνια. Ρίξτε τα στο ταψί μαζί και το ντοματάκι. Ψήστε στον φούρνο για 30 λεπτά μέχρι να ψηθεί. Αφήστε να κρυώσει για 10 λεπτά πριν το κόψετε σε μερίδες.
1) Δύο κονσέρβες μεγάλες τόνο,
2) Ένα κιλό τριμμένο κεφαλοτύρι,
3) 5 κιλά κατεψυγμένο σπανάκι,
4) 4 κιλά μακαρόνια,
5) λίγο αλάτι,
6) 10 αυγά,
7) 1 λίτρο γάλα,
8) 5 κουτιά ψιλοκομμένο ντοματάκι,
9) 12 φέτες σκόρδο ψιλοκομμένες
Εκτέλεση:
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 250 βαθμούς και αλείψτε τα ταψιά με λάδι.Θρυμματίστε τον τόνο και ρίξτε τον στο ταψί. Ρίξτε το σπανάκι, το σκόρδο, αλάτι και λίγο πιπέρι. Ανακατέψτε τα αυγά με το γάλα και ρίξτε το στο μίγμα με τον τόνο. Βράστε ελάχιστα τα μακαρόνια. Ρίξτε τα στο ταψί μαζί και το ντοματάκι. Ψήστε στον φούρνο για 30 λεπτά μέχρι να ψηθεί. Αφήστε να κρυώσει για 10 λεπτά πριν το κόψετε σε μερίδες.
Συνταγές
|
0 σχόλια: